Bancs a Andorra: pots acudir a aquests 4

Si teniu el desig de residir a Andorra, heu de saber que és fonamental conèixer els 4 bancs principals del país.

Si teniu el desig de residir a Andorra, heu de saber que és fonamental conèixer els 4 bancs principals del país. Tots ells ofereixen serveis de gran qualitat, compten amb una xarxa d’oficines consolidada i caixers automàtics perquè pugueu comptar amb efectiu en tot moment. Des d’ICOB us indiquem els bancs a Andorra als quals podeu accedir.

mano que inserta tarjeta cajero automatico maquina banco retirar dinero hombre negocios mano hombres pone tarjeta credito atm

Quina moneda es fa servir a Andorra?

Andorra va adoptar l’euro com a moneda oficial el 2002, reemplaçant la pesseta espanyola i el franc francès. L’any 2011, el govern andorrà va acordar amb la Unió Europea emetre euros andorrans a partir del 2014. És l’únic país que compta amb quatre dissenys de l’euro, destacant l’escut d’Andorra, l’església romànica de Santa Coloma, la casa de la Vall i les representacions de fauna local com l’isard i el trencalòs.

Aquests són els 4 bancs a Andorra que tens a la teva disposició

Aquests són els 4 bancs que tens a la teva disposició a Andorra. A més, a ICOB comptem amb un equip d’assessors experts que us ajudarà a resoldre qualsevol pregunta que us pugui sorgir sobre això.

Andbank

Andbank és una firma dedicada a la gestió de fons d’inversió, compromesa amb servir individus, empreses i institucions. Des dels seus inicis, ha demostrat un compromís constant amb els objectius d’inversió dels seus clients, fent servir els seus actius amb professionalisme i rigor.

La responsabilitat envers els inversors guia les seves decisions, enfocant-se a preservar el capital i maximitzar el potencial dinversió amb risc mínim. Gràcies als seus experts globals, proporciona una visió integral dels mercats i de les diferents estratègies d’inversió. Entre els seus serveis disposa de gestió discrecional, assessorament global, real estate i instruments dinversió.

Creand

Creand és un grup financer molt destacat a Andorra des de l’any 1949. Alguns dels seus avantatges són:

  • Equips especialitzats. Disposa de professionals altament qualificats i compromesos que s’especialitzen en diferents àmbits per gestionar integralment el patrimoni dels clients.
  • Arquitectura oberta. Ofereix accés a una varietat de productes i inversions tant a nivell nacional com internacional.
  • Personalització. Promou l’especialització en productes i serveis per incrementar la diferenciació, afegint valor al patrimoni de cada client.
  • Model de gestió únic i adaptable. Ofereix solucions d’inversió úniques, estables i rendibles, basant-se en la preservació i la protecció patrimonial.
  • Solidesa internacional. Creand és part d’un grup financer amb presència a Espanya, Luxemburg, Miami, Mèxic i Panamà, entre d’altres.

Morabanc

Morabanc és un grup bancari de propietat familiar, pertanyent a la família Mora. Es dediquen a diferents activitats com assegurances i gestió del patrimoni, entre d’altres.

equipo negocios presente inversionista profesional trabajando nuevo proyecto inicio reunion finanzas

A més, compten amb operacions internacionals en ubicacions com Miami i Suïssa. El seu origen es remunta a l’any 1958, quan va ser reconeguda amb diversos premis, especialment a les àrees de digitalització i solvència.

Actualment, compten amb serveis de gestoria personal per oferir més accessibilitat a les finances d’empreses i particulars. Un dels seus valors principals és la transparència, per la qual cosa posen a disposició del client tota la informació de manera clara, garantint la fiabilitat i la seguretat en totes les operacions.

Com s'obre un compte a un dels bancs a Andorra?

L’obertura d’un compte bancari a Andorra està disponible tant per a particulars com per a empreses, independentment del lloc de residència. La documentació requerida pot variar depenent de les circumstàncies personals, incloent-hi la tipologia jurídica del titular, les quantitats de les transaccions, el tipus de residència i els actius a mantenir.

primer plano asesor financiero que senala lugar firma contrato

Alguns dels documents que es poden sol·licitar inclouen la identificació personal mitjançant el DNI, el carnet de conduir o passaport, extractes fiscals i bancaris. A més, caldrà proporcionar documentació que justifiqui la procedència lícita dels fons, ja que els bancs andorrans tenen una ferma política contra el blanqueig de diners.

Això vol dir que la demostració de solvència és un pas addicional que implica la presentació de nòmines, declaracions dimpostos o resultats comptables en el cas dempreses i negocis. Per a aquells que tenen la residència andorrana, es requerirà documentació específica relacionada amb aquest estatus, com ara la targeta de residència, el número de residència temporal i el número fiscal o de la seguretat social.

En conclusió, triar un dels bancs d’Andorra és un pas fonamental per establir la teva residència al país. Andbank, Creand i Morabanc ofereixen serveis financers integrals amb un enfocament a la transparència i la solidesa internacional. A més, l’adopció de l’euro i l’emissió d’euros andorrans ressalten la integració del país a l’economia europea. Des d’ICOB us ajudem en tot el procés, assegurant decisions financeres informades.

Taula de continguts

Comença Ara

Abrir chat
Hola 👋
En què et podem ajudar?