Assegurances a Andorra

A Andorra, un país amb una gran qualitat de vida, la seguretat i la protecció són aspectes claus per a tots els residents i visitants.

Entre els diversos tipus de segurs, n’hi ha alguns que són estrictament obligatoris, especialment per a les residències no lucratives o de nòmada digital, així com quan es lloga una vivenda. A continuació, expliquem per què és tan important tenir aquests segurs i com pots obtenir els millors preus amb l’ajuda d’empreses recomanades.

aseguradora

Segurs Obligatoris a Andorra

Andorra estableix com a obligatoris determinats segurs per garantir la protecció i el benestar tant de residents com de propietaris de vivendes. És vital comprendre aquestes obligacions per evitar sorpreses desagradables.

Assegurances per a Residències No Lucratives i Nòmades Digitals

Per als qui opten per una residència no lucrativa o són nòmades digitals, Andorra demana expressament la contractació d’un segur que cobreixi eventualitats específiques. Això no només és una qüestió legal sinó també una mesura de precaució essencial per a una estada sense preocupacions al país.

Segurs per a Lloguers a Andorra

Similarment, quan es tracta de llogar una propietat, la llei exigeix tenir un segur que protegeixi tant a inquilins com a propietaris. Aquest requisit assegura una convivència harmònica i una gestió eficient de qualsevol incidència que pugui sorgir.

vista lateral personas negocios recortadas irreconocibles que trabajan escritorio comun

Empreses Recomanades

Per a la contractació dels segurs a Andorra, recomanem dues empreses de prestigi que garanteixen no només complir amb la llei sinó també obtenir els millors preus i cobertures.

gente negocios dandose mano

Assegura’t: Serveis i Contacte

Assegura’t ofereix una àmplia varietat de solucions d’assegurances adaptades a cada necessitat. Si estàs interessat en els seus serveis, pots contactar-los a:

  • Telèfon: +376 731 777
  • Correu electrònic: info@assegura-t.com
  • Adreces:
  1. Av. Carlemany, 47-A, Escaldes-Engordany
  2. Av. de Joan Martí, 105, Encamp

Menciona que ets referit per ICOB per accedir a tarifes especials.

Global Risk: Serveis i Contacte

Global Risk es distingeix per oferir consells experts en l’àmbit de les assegurances, amb una atenció personalitzada a cada client. Per a més informació o contractar els seus serveis, contacta:

  • Telèfon: +376 812 000
  • WhatsApp: +376 35 80 36
  • Correu electrònic: globalrisc@globalrisc.ad
  • Adreça: Prat de la Creu nº 36 1ª Planta, Andorra La Vella

No oblidis mencionar ICOB per obtenir els millors preus disponibles.

 

Per Què Triar Assegura’t i Global Risk?

Tant Assegura’t com Global Risk són reconegudes per la seva experiència i compromís amb els clients. Treballar amb aquestes empreses et proporcionarà la tranquil·litat de saber que els teus interessos estan protegits per professionals.

Com Contractar els Millors Segurs

Contactar amb Assegura’t o Global Risk és senzill i et pot estalviar temps i diners. Recorda mencionar que vens de part d’ICOB per aprofitar-te de les millors ofertes.

Consideracions Finals

Contractar un segur adequat a Andorra és fonamental per a una vida sense sobresalts. Assegura’t de complir amb la llei i protegir-te adequadament amb l’ajuda de professionals reconeguts.

Taula de continguts

Comença Ara

Abrir chat
Hola 👋
En què et podem ajudar?