Creació de la teva LLC als EUA

La possibilitat d’establir una empresa als Estats Units ofereix una sèrie d’avantatges significatius per a emprenedors de tot el món. Amb el servei que oferim, et podem facilitar tot el necessari per a que tinguis la teva pròpia Limited Liability Company (LLC) operativa en menys de 48 hores. Aquest article et guiarà a través dels beneficis d’establir una LLC als EUA, els serveis que oferim, i com podem ajudar-te a navegar pel complex panorama fiscal i legal amb facilitat.

Què és una LLC i per què establir-la als EUA?

Una LLC, o societat de responsabilitat limitada, és una estructura empresarial que ofereix protecció de responsabilitat personal als seus propietaris, alhora que permet una gran flexibilitat en la gestió i les finances. Establir una LLC als EUA et pot oferir avantatges com una major credibilitat empresarial, accés a noves oportunitats de mercat, i beneficis fiscals significatius. Wyoming destaca com una ubicació privilegiada per a la formació de LLCs, gràcies a les seves polítiques favorables per als negocis, com ara la manca d'impostos sobre les vendes i la protecció de l'anonimat dels propietaris.

Els Serveis Inclosos en la Creació de la teva LLC

El nostre paquet complet inclou:

  • Creació de l’empresa en 48 hores: T’ajudem a establir la teva LLC ràpidament.
  • Direcció postal als EUA: Proporcionem una adreça física per a la teva empresa.
  • Obertura de compte bancari: Facilitem l’obertura d’un compte bancari per a la teva LLC.
  • Obtenció de l’EIN: Aconseguim el teu Número Fiscal Americano necessari per operar.
  • Garantia d’anonimat: Utilitzem un agent registrador per mantenir la teva privacitat.

El Procediment: Pas a Pas

Crear la teva LLC és un procés senzill amb el nostre suport. Comencem amb la compilació de la documentació necessària, seleccionem Wyoming com a estat de registre per les seves avantatges únics, i procedim amb la creació del compte bancari i la obtenció de l'EIN, tot això mantenint la teva identitat protegida.

Beneficis Addicionals del Servei

smiling businessman using laptop contemplating while working his desk office

A més de la creació de la teva LLC, oferim suport continu en la gestió contable i fiscal de la teva empresa. Això inclou l’optimització de la teva càrrega fiscal i l’assistència en el compliment de les obligacions fiscals anuals, com els formularis 5472 i 1120, essencials per evitar penalitzacions severes de l’IRS.

Obligacions Fiscals i Gestió Contable Anual

És crucial presentar els formularis 5472 i 1120 anualment abans del 15 d’abril per evitar multes de fins a 25.000 USD. El nostre equip de CPA certificats s’encarrega de tot el procés, assegurant que la teva empresa compleixi amb totes les normatives fiscals.

Com Evitar Multes i Optimitzar la Càrrega Fiscal

multa

Oferim consells personalitzats per a la planificació fiscal i estratègies per minimitzar el risc de penalitzacions, garantint al mateix temps que aprofites al màxim els beneficis fiscals disponibles per a la teva LLC.

LLC en USA: Preguntes Freqüents

Abordem algunes de les preguntes més comunes sobre la creació i gestió de LLCs als EUA, incloent consells sobre la selecció de l'estat de registre, els beneficis d'utilitzar un agent registrador, i el procés d'obtenció de l'EIN per a no residents.

Per què Wyoming?

Expliquem en detall per què Wyoming és considerat un dels millors estats per registrar la teva LLC, destacant els seus avantatges únics comparats amb altres estats.

 

Costos i Plans de Pagament

closeup economist using calculator while going through bills taxes office 1

Detallem el cost total de 3000€ per la creació de la LLC i les opcions de pagament anual i mensual disponibles per a la gestió contable i fiscal de la teva empresa.

Conclusió

Establir una LLC als EUA pot semblar una tasca desafiadora, però amb el suport adequat, pot ser un procés senzill i gratificant. El nostre servei complet t'ofereix tot el necessari per a que puguis enfocar-te en el creixement del teu negoci, mentre nosaltres ens ocupem de la burocràcia. Amb la nostra ajuda, podràs aprofitar al màxim els avantatges d'operar una empresa als EUA, garantint al mateix temps que compleixes amb totes les obligacions legals i fiscals.

Taula de continguts

Comença Ara

Abrir chat
Hola 👋
En què et podem ajudar?