Els Nostres Serveis

A ICOB et donem un servei 360° en la teva nova vida a Andorra. Els nostres serveis van des d’obtenir el permís de residència a Andorra fins a la creació d’una empresa, planificació, immobiliària, contractació, homologacions, importacions, etc…

ICOB Serem La Teva Ajuda

A ICOB serem la teva ajuda en la teva nova etapa a Andorra. Desitgem que et sentis com a casa des del començament, per aquest motiu t’oferim un suport complet durant tot el procés de trasllat al país andorrà.

Creació D’empresa

A ICOB Andorra, et proporcionem el nostre servei per establir o moure la teva empresa a Andorra.

Immigració A Andorra

Cada vegada són més les persones interessades en traslladar la seva residència al Principat d’Andorra.

Gestió Comptable I Financera

Des d’ICOB, oferim serveis complets de consultoria a empreses d’Andorra.

Serveis De Nòmines

Amb el nostre equip, administra tot el procés de nòmines de la teva empresa de forma segura i eficient.

Estableix La Teva Empresa A Dubai

T'interessa establir la teva empresa a Dubai? Si tens aspiracions grans i vols inaugurar la teva empresa a Dubai (E.A.U), a ICOB et facilitarem el camí per aconseguir-ho.

Abans d’establir una empresa a Dubai, és essencial conèixer informació clau sobre certes consideracions importants i desenvolupar un pla de negocis efectiu i realitzable, tal com es requereix en la fundació d’empreses a nivell global. A ICOB, t’acompanyarem en cada etapa d’aquest procés.

Creació de la teva LLC als EUA

L'opció d'iniciar un negoci als Estats Units presenta una gran varietat d'avantatges importants per a emprenedors de qualsevol lloc del món.

Amb la nostra oferta de serveis, podem simplificar tot el procés perquè obtinguis la teva pròpia Limited Liability Company (LLC) llesta per operar en menys de 48 hores. Aquest text us orientarà sobre els beneficis d’establir una LLC als EUA, detallarà els serveis que proporcionem i explicarà com et podem assistir per navegar sense dificultats pel complex entorn fiscal i legal.

Contacta amb ICOB

¿Traslladar la teva empresa o residència a Andorra? A ICOB, t'oferim assistència experta per fer-ho fàcil i eficient.

A ICOB Serem Sempre El Teu Suport GRATUÏT

A ICOB serem el teu suport a la teva nova vida a Andorra. Donem un servei 24/7 per que ens consultis els teus dubtes o ens consultis gratuïtament per als teus futur projectes vitals i empresarials.

Tant si vols crear un negoci a Andorra com si ets una persona física que compta amb un gran patrimoni i ho vol gestionar al Principat d’Andorra, un esportista d’elit, un creador de contingut com un youtuber o un influencer, o sigui quina sigui la teva situació, si vens a viure a Andorra, des d’ICOB Gestió Empresarial t’oferirem els nostres serveis personalitzats segons les teves necessitats.

Abrir chat
Hola 👋
En què et podem ajudar?