A ICOB et donem un servei 360° en la teva nova vida a Andorra. Els nostres serveis van des d’obtenir el permís de residència a Andorra fins a la creació d’una empresa, planificació, immobiliària, contractació, homologacions, importacions, etc…

Creació de la teva Empresa a Andorra

A ICOB Andorra t’oferim el nostre servei de creació o trasllat de la teva empresa a Andorra. El nostre equip de professionals t’ajudarà durant tot el procés de creació de la teva empresa a Andorra o el trasllat del teu negoci al Principat.

Gestió Comptable i Financera

Des d’ICOB oferim serveis d’assessorament integral a empreses d’Andorra. Els nostres serveis de comptabilitat són 100% personalitzats per a tots els nostres clients. Demana’ns més informació!

Immigració a Andorra

Per tots els avantatges que ofereix el Principat d’Andorra, cada cop hi ha més persones que volen traslladar la seva residència al Principat d’Andorra. Si tu ets un d’ells, queda’t al nostre web a descobrir com fer la immigració a Andorra amb la nostra ajuda.

Nòmines

Gestiona tot el procés de nòmines de la teva empresa de manera segura i ràpida amb el nostre equip d’ICOB Andorra. El nostre servei de nòmines també t’ajudarà a gestionar els tràmits relacionats amb el personal de la teva empresa al Principat d’Andorra.

A ICOB serem sempre el teu suport GRATUÏT

A ICOB serem el teu suport a la teva nova vida a Andorra. Donem un servei 24/7 per que ens consultis els teus dubtes o ens consultis gratuïtament per als teus futur projectes vitals i empresarials.

Volem que et sentis com a casa des del primer dia, per això et donarem un acompanyament integral durant tot el procés d’instal·lació al Principat d’Andorra.

Tant si vols crear un negoci a Andorra com si ets una persona física que compta amb un gran patrimoni i ho vol gestionar al Principat d’Andorra, un esportista d’elit, un creador de contingut com un youtuber o un influencer, o sigui quina sigui la teva situació, si vens a viure a Andorra, des d’ICOB Gestió Empresarial t’oferirem els nostres serveis personalitzats segons les teves necessitats.

Contacta