Empresa A Dubai

Descobreix com ICOB pot ajudar-te a establir la teva empresa a Dubai, oferint guia experta i suport en cada pas.

Creació D’empreses A Dubai

Vols crear la teva empresa a Dubai? Si ets dels que pensa en gran i vols crear la teva empresa a Dubai (E.A.U), a ICOB t’ajudem a aconseguir-ho. Abans de constituir una empresa a Dubai, s’ha de tenir informació necessària sobre alguns aspectes importants a valorar i crear un pla de negocis viable i factible com es fa a totes les creacions d’empresa des de qualsevol part del món. A ICOB et donarem suport a durant tot el procés.

Formes Jurídiques D’empresa A Dubai

Societat Offshore

Les Societats Offshore permeten a les empreses operar des de qualsevol part del món sense necessitat d’estar físicament a Dubai.

Societat Freezone

Les Societats Freezone o Zona Franca presenten vàries avantatges fiscals i socials. Amb aquesta societat pots desenvolupar activitats de consulting, trading i holding.

Societat Mainland (SRL)

Les Societats Mainland (SRL) són el tipus de societat que més llibertat d’acció té. Et permeten desenvolupar l’activitat empresarial des de qualsevol zona de Dubai en més sectors que les altres societats.

Com Crear Una Empresa A Dubai?

young confident economist or lawyer checking docum 2022 02 09 20 33 56 utc min

Crear una empresa a Dubai pot ser un procés complex, però des d’ICOB et mostrem alguns passos generals a seguir per crear la teva empresa a Dubai:

Primer de tot, has de decidir quin tipus d'empresa desitges crear

Abans de començar el procés de registre, has de decidir quin tipus d’empresa desitges crear a Dubai. Pots triar entre una empresa offshore, una empresa en zona lliure d’impostos o una empresa en la zona de lliure comerç.

Tria una estructura empresarial

A Dubai, hi ha diverses estructures empresarials que pots triar, com una empresa individual, una empresa de responsabilitat limitada (LLC), una sucursal d’una empresa estrangera o una empresa pública.

Decideix un nom d'empresa i obtenir l'aprovació d'aquest nom

Després de decidir l’estructura empresarial, has de triar un nom per a la teva empresa i obtenir l’aprovació del Departament de Desenvolupament Econòmic de Dubai (DED). A més a més, el nom de l’empresa també ha de complir amb unes certes regulacions i restriccions.

Obtenir la llicència de l'empresa

Per a aconseguir la llicència de la teva empresa, has de presentar els documents requerits al DED. El procés pot variar segons l’estructura empresarial que hagis triat.

Registra la teva empresa en el Departament de Comerç i Indústria

Una vegada que hagis obtingut la llicència de la teva empresa, has de registrar-la en el Departament de Comerç i Indústria de Dubai (DCCI).

Aconseguir els permisos necessaris

Depenent del tipus de negoci que desitgis realitzar a Dubai, és possible que hagis d’obtenir altres permisos, com per exemple permisos de construcció o permisos de salut i seguretat.

Obrir un compte bancari

Per a operar la teva empresa, necessitaràs un compte bancari a Dubai. Pots obrir un compte bancari en qualsevol banc local després de proporcionar la documentació necessària que et demanaran a tots els bancs. NOSALTRES T’ASSESSORAREM.

Recorda que el procés de crear una empresa a Dubai pot variar segons l’estructura empresarial que triïs i els requisits específics del teu negoci. És recomanable que consultis a un especialista per tenir assessorament personalitzat en el procés. A ICOB som els especialistes que necessites per a la creació de la teva empresa a Dubai. Contacta amb nosaltres sense compromís per obtenir més informació!

Quins són els beneficis de crear una empresa a Dubai?

young confident economist or lawyer checking docum 2022 02 09 20 33 56 utc min

Si vols conèixer els beneficis de crear la teva empresa a Dubai, a ICOB t’ho expliquem.

Tenir empreses a Dubai és un projecte ambiciós que pot semblar més complicat del que és realment. A més, com ja hem comentat, existeixen diversos beneficis per a crear la teva empresa a Dubai alguns d’ells són:

Ambient empresarial favorable

Dubai és conegut per ser un lloc favorable per a fer negocis, amb una infraestructura moderna, una economia estable i una ubicació estratègica que connecta Àsia, Europa i Àfrica.

Lliure d'impostos

Les societats a Dubai no estan subjectes a impostos de renda ni a impostos sobre els guanys de capital si no superen els 100.000 dòlars de benefici. Un cop superat aquesta quantitat, tindran un impost del 9%. A més, les empreses establertes en zones franques o zones de lliure comerç tenen beneficis fiscals molt interessants.

Facilitat per a fer negocis

El procés de creació d’empreses a Dubai és relativament senzill i el govern ha implementat mesures per a facilitar el procés d’obtenció de permisos i llicències. Sens dubte, Dubai està obert a la creació de noves empreses.

Accés a un mercat global

Dubai és un centre de negocis global, cosa que significa que les empreses establertes a la ciutat tenen accés a un mercat ampli i divers.

Infraestructura moderna

Dubai té una de les infraestructures més modernes i desenvolupada que hi ha. Inclou un port de classe mundial, un aeroport internacional i una xarxa de carreteres ben connectades.

Estabilitat política i seguretat

Dubai és conegut per ser políticament estable i segur, el que ofereix un entorn favorable per a les empreses i els inversors.

Diversitat cultural

La ciutat de Dubai és diversa i acull a persones de diferents cultures i nacionalitats, la qual cosa pot ser beneficiós per a les empreses que busquen ampliar el seu abast global.

young confident economist or lawyer checking docum 2022 02 09 20 33 56 utc min

Com has pogut veure, Dubai ofereix una àmplia gamma de beneficis per a les empreses i els inversors que busquen un entorn empresarial favorable i accés a un mercat global.

Crear la teva empresa a Dubai és una gran oportunitat de creixement que no pots deixar passar. Si vols gaudir l’oportunitat de creixement que ofereix Dubai als empresaris i inversors, nosaltres des d’ICOB t’ajudem.

Pressupost servei de llicències a Dubai (E.A.U)

Coneix els nostres serveis que t’oferim des d’ ICOB per començar el teu projecte profesional i personal a Dubai.

Professional licence

Aquest tipus de llicència poden ser tant a Mainland com a Freezone. Els estrangers poden tenir el 100% de l’empresa

 • Llicència 18.500 AED. Preu: 4.725€
 • EiD 3.000 AED. Preu: 790€
 • Honoraris. Preu: 3.500€

TOTAL SERVEI:10.515€

El nostre servei Professional Licence té una duració de 3- 4 setmanes i inclou:

 • Acompanyament online 24/7 pel nostre Manager.
 • Revisió mèdica.
 • Obtenció de la llicència.
 • Compte bancari d’empresa.
Això no inclou l’Emirates ID, per a cada ID són 1500 €.
 

Commercial licence

Aquesta és un tipus de societat especial en què cal un soci local al 51%. Aquesta només està destinada a certs sectors econòmics.

 • Llicència: 27.000 AED
  Preu: 6.890 €
 • EiD 3.000 AEDP
  Preu: 790€
 • Honoraris. Preu: 4.500€

TOTAL SERVEI: 13.680€

El nostre servei Commercial Licence té una duració de 4- 5 setmanes i inclou:

 • Acompanyament online 24/7 pel nostre Manager.
 • Revisió mèdica.
 • Compte bancari personal.
 • Constitució de la societat.
 • Compte bancari d’empresa.
Això no inclou l’Emirates ID, per a cada ID són 1500 €.
young confident economist or lawyer checking docum 2022 02 09 20 33 56 utc min

Tant si vols escollir el nostre servei de Professional Licence com el Commercial Licence, en els dos serveis t’oferim:

 • Preus especials i serveis “Hospitality” amb la cadena MARRIOTT durant la teva estança per als tràmits.
 • Servei de manteniment comptable, assessorament, i taxes anuals a partir de 200 €/mensuals.
 • Secret Bancari.
 • Comptes Multidivisa.
 • Dipòsit mínim per obertura del compte d’empresa de 10.000 AED = 2.550 €.
 • Dipòsit mínim per obertura del compte personal de 5.000 AED = 1.280 €.
 • Disposes dels teus diners des d’Europa sense desplaçament **servei exclusiu**.

A ICOB oferim solucions i assessorament personalitzat per a cada un dels nostres clientes, tenim en copte les necessitats especifiques i objectius comercials de cada client. Ja sigui que necessiti establir una Societar Offshore, una Societat Zona Franca o una Societat Mainland, som aquí per a ajudar-ho a aconseguir l’èxit empresarial a Dubai.

Contacti amb nosaltres per obtenir més informació. Li esperem!

Taula de continguts

Comença Ara

Abrir chat
Hola 👋
En què et podem ajudar?