Comptabilitat I Informes

A ICOB oferim un servei integral de comptabilitat i informes per empreses a Andorra, assegurant una gestió eficient i conforme a la normativa vigent.

Gestió Comptable I Financera

Portar una bona gestió comptable és clau per als teus negocis. Per aquest motiu els nostre equip de professionals de l’ICOB et donaran suport en totes les teves necessitats comptables i fiscals de la teva empresa. Per a una correcta salut financera del teu negoci a Andorra, és necessari dur a terme de forma correcte els registres comptables que es requereixen en tots els negocis i complir amb totes les lleis reglamentaries tributaries del sistema andorrà. Encara que Andorra és un país de baixa tributació comparat amb països com Espanya o França, també és primordial acatar la normativa tributària d’Andorra.

Els tres pilars bàsics per dur la comptabilitat del teu negoci.

Si tens una empresa a Andorra, has de conèixer els tres pilars bàsics per dur la comptabilitat del teu negoci.

Suport i assesorament comptable i fiscal
Anàlisi d’informes comptables
Elaboració dels llibres de comptes anuals

Sol·licita una Consulta

Deixa'ns les teves dades i et contactarem el més aviat possible.

L’equip d’ICOB Andorra t’oferim un assessorament integral i personalitzat en tots els processos comptables del teu negoci

A ICOB t’oferim serveis comptables i financers per a la teva empresa a Andorra. Amb nosaltres podràs externalitzar els processos comptables i enfocar-te de forma plena en el teu negoci amb una comunicació fluida i constant amb nosaltres. Et mantindrem al corrent de tot i escoltarem les teves necessitats.

Entre els nostres serveis de Gestió Comptable i Financera es troba:

  • Gestió integral comptable de la teva empresa a Andorra.
  • Creació dels llibres de comptes anuals. Aquests s’han de dipositar al dipòsit del compte de M.I. El Govern d’Andorra està constituït per lalegislació vigent.
  • Elaboració d’informes de seguiment empresarial i de l’evolució d’actius per a la teva empresa. Els més destacats són els informes de comptes de pèrdues i guanys, el seguiment del pressupost o la gestió de diners.

Amb els nostres serveis d’assessoria i gestió comptable i elaboració dels informes específics necessaris, obtindràs les dades necessàries per analitzar-les i planificar el creixement del teu negoci a Andorra.

Comença Ara

Abrir chat
Hola 👋
En què et podem ajudar?